Her kan du læse mere om vores forskellige arrangementer.
Hvert år er vi rundt i hele landet og har i de seneste år bl.a. besøgt mange biblioteker, organisationer, firmaer og kulturhuse.

Vi laver mange "syng-med-Wikke&Rasmussen" arrangementer,
men kommer også gerne og fortæller mere specifikt om vores arbejde eller de enkelte film eller tv-serier, både som foredrag eller som undervisere.

Vi har også ofte optrådt som værter og moderatorer i mange sammenhænge, bl.a. på Via University, Odense Internationale Filmfestival, Filmstation Next og Danske Skolefilmfestivaler,

Hvis du har yderligere spørgsmål om indhold, pris eller hvis du har særlige ønsker er du velkommen til at kontakte os direkte: Klik her eller ring på: 42912070.

ØNSKEBIOGRAFEN
Helt nyt VJ (Video Disc Jockey) arrangement, premiere på Bremen i København i marts 2022. Se klip fra alt hvad vi har lavet, MEN: du bestemmer hvad vi skal se - du bestemmer hvad vi skal tale om.

WIKKE&RASMUSSENS VERDEN
Tag med os på en tur gennem det meste af det vi har lavet. Hør hvordan vi arbejder og få (næsten) alle historierne og gense klip fra film og fjernsyn gennem de sidste 34 år. Fra Robin Hat, Sonny Soufflé Chok Show, Russian Pizza Blues, Hannibal & Jerry, Flyvende farmor, Der var engang en dreng som fik en lillesøster med vinger, Julestjerner, Gooseboy m.fl.

SYNG MED WIKKE&RASMUSSEN
"BRUG DIT HJERTE SOM TELEFON"
Masser af sange og historier fra det meste af det I kender:
Fra "Voldsom Volvo", "Hannibal & Jery", "Flyvende Farmor"
til "Der var engang en dreng..." og "Julestjerner". Syng med på Voldsom Volvo, Ridder Lykke, Holbæksangen, Jeg vil ha’ en baby og mange af de andre sangen fra Wikke & Rasmussens store sangbog.
Masser af filmklip og historier fra de mange film og tv-serier.

SÅDAN LAVER VI FILM & FJERNSYN
Fra idé til manuskript, produktion og premiere.
Få et kig ind i vores værksted og hør mere om hvordan vi
fortæller vores historier, om teknik, visuelle effekter og optagelser.

FRA BOG TIL FILM
Wikke og Rasmussen benytter ofte bøger som forlæg til deres film: De har filmatiseret alt fra Kim Fupz til Sven Åge Madsen og deres film ”Der var engang en dreng som fik en lillesøster med vinger” tager sit udgangspunkt i bogen ”Drengen med Sølvhjelmen”.
Der er stor forskel på en bog og en film. Kom og hør hvad der foregår i de to herres værksted.

SE DAGENS LYS PÅ FILM - en dansk science fiction
Gense eller se Wikke og Rasmussens filmatisering af  Svend Åge Madsens berømte bog og hør hvordan de arbejdede med det store matereriale. Den første danske science fiction i årevis og den første Svend Åge Madsen filmatisering.

JULESTJERNER!
W&Rs DR tv-julekalender "Julestjerner" er en af de mest sete på DR gennem tiden.  Hør hvordan historien, som fylder næsten ligeså meget som 7 spillefilm blev lavet. Og der bliver naturligvis både klip, gode historier og mulighed for at synge med på nogle af alle sangene.


WIKKE & RASMUSSEN LIVE

Foto: Michael Svenningsen, OFF,  Lars Neckelmann, Kenneth Havgaard, Græsted Film & Fjernsyn, m.fl.

WIKKE & RASMUSSEN
Græsted Film & Fjernsyn ApS.
Tlf.: (+45) 42912070 e-mail: mail@wikkerasmussen.dk

HJEM  WEBSHOP   PRODUKTIONER    BIOGRAFEN    SANGE    KONTAKT    FOTOS

FOR MERE INFORMATION OM INDHOLD OG PRIS
SEND EN MAIL HER mail@graestedfilm.dk
ELLER RING PÅ 42912070